top of page
douglas-flooring-marylebone-apartment-di

Træ

Træ fremstilles i mange forskellige former og kvaliteter. Der kan nævnes: Massive plankegulve, massive mønsterstave f.eks. til sildeben, massive 2 stavs parketgulve, massiv højkantpark, 2 og 3 stavs lamelparket (kerne og bund i fyrretræ og slidlag i ønsket træsort) samt plank lamelparket. 

dinesen-showroom-oslo-foto-katerina-dima

Tykkelse

Ca. 12 - 32 mm

Særlige bemærkninger

Træ stiller stor præcision til drift og vedligehold.

Forventning til den færdige overflade

Træ kræver et jævnt og afrettet underlag uden lunker og toppe. Ved valg af en lakeret overflade vil overfladen fremstå silkemat eller blank med en synlig overflade, nem at vedligeholde i form af vask og støvsugning. Der skal påregnes pleje lakering med års mellemrum. Trykmærker rejser sig ikke i lakerede gulve. Lakerede overflader gulner med tiden. Når en lakeret overflade er gennem slidt, skal gulvet slibes til trærent og ny overflade påføres.

Ved valg af oliebehandling vil overfladen fremstå silkemat med et naturligt og levende udtryk der fremhæver gulvets karakter.

Gulvet har mere overflade- modstand i forhold til gulvvask. Overfladen skal trærenses med en sæbe jævnligt og have plejeolie, det er lidt problematisk i den daglige drift idet der er tørre/hærde tider forbundet med det.

Anvendelsesområder

Trægulve har ud over at det er et naturmateriale ikke specielle fordele i forhold til andre overflader. Linoleum er et godt alternativ til et natur-materiale fordi det er nemmere at drifte.

Trægulve anvendes ofte i hele kontormiljøer hvor de efter en kortere eller længere årrække skiftes eller kombineres med tæpper.

Primært på grund forhold omkring drift og relativt dårlige akustiske/trinlyds forhold. Trægulve er ofte anvendt på chefkontorer, hvor det nok også giver bedst mening både drift, slid og akustiks.

Se mere om produkterne

dinesen_logo_rgb_72dpi_extra.png
hørning.png
kahrs_logoMain_s.png
Tarkett.jpg
wikinggulve_edited.png
dinesen-showroom-oslo-foto-katerina-dima
bottom of page