top of page
Depositphotos_55001751_xl-2015.jpg

Epoxy Polyurethan

glo-hospital-az-groeninge-kortrijk-04-3-
 • Tykke belægninger
  Tykke belægninger af hærdeplast giver en tæt ensartet overflade, der øger gulvets fysiske, kemiske og mekaniske egenskaber. Belægningen opbygges forskelligt afhængig af krav til den, de er hovedsageligt opbygget af polyurethan. Særlige bemærkninger De tykke belægninger anvendes hvor der stilles ekstreme krav. Tykkelse Ca. 6 - 12 mm Forventning til den færdige overflade Større huller og ujævnheder blive udfyldt. Overfladen vil fremstå skarp og ensartet. Anvendelsesområder Organiske og uorganiske underlag hvor der stilles særlige krav. F.eks. sportsbelægning hvor der kræves et særligt blødt underlag, steder hvor der kræves en ekstrem god trinlydsdæmpning og typisk industrigulve med ekstrem mekanisk belastning og hvor der arbejdes med varmt vand og lignende.
 • Belægning
  Belægninger af hærdeplast giver en tæt ensartet overflade, der øger gulvets fysiske, kemiske og mekaniske egenskaber. Afhængig af de ønskede egenskaber til det endelige gulv, kan selve belægningen indeholde epoxy eller polyurethan med eller uden tilslag af kvart. Særlige bemærkninger Der er mange kombinationsmuligheder hvor specifikke ønsker til gulvets egenskaber kan opnås, eksempelvis: Mekanisk styrke, kemisk styrke, skridsikring, blødt gulv, revneoverbyggende, antistatisk m.m. Tykkelse Ca. 2 - 5 mm Forventning til den færdige overflade Normalt vil lidt større huller og ujævnheder blive udfyldt. Overfladen vil fremstå skarp og ensartet. Anvendelsesområder Uorganiske underlag hvor ønskes en professionel ensartet farvet og rengøringsvenlig overflade, der er kraftigere og mere modstandsdygtig end tyndbelægning. Anvendes i autoværksteder, laboratorier, hospitaler, industrigulve, medicinalfabrikker, syre/base rum, storkøkkener, udbredt i fødevareindustrien og andre steder hvor der stilles høje krav til hygiejne. I ekstreme tilfælde med høje temperaturer og ekstrem mekanisk belastning m.m. anbefales tykke belægninger.
 • Tynde belægninger
  Tyndbelægning udføres typisk i 2 lag, ét lag epoxyprimer der afsandes, hvis der ønskes en skridsikker overflade. Topcoat udføres med en pigmenteret (farvet) epoxy harpiks, der påføres med rulle eller spartel afhængig af ønsket kravet til den færdige overflade. Særlige bemærkninger Denne belægningstype anvendes ofte på autoværksteder og lignende. Det kan vi ikke anbefale. Der kræves en egentlig belægning. Tykkelse Ca. 0,3 – 1,0 mm Forventning til den færdige overflade Mindre huller og ujævnheder udfyldes delvis. Overfladen vil fremstå relativ skarp og ensartet. Anvendelsesområder Uorganiske underlag hvor der ønskes en billig ensartet, farvet og rengøringsvenlig overflade der er kraftigere og mere modstandsdygtig end epoxymaling og hvis der ønskes en skridsikring, typisk: Kældergulve, lagergulve, depot og teknikrum.
 • Epoxymaling
  Epoxymaling er en overfladebehandling af pigmenteret (farvet) hærdeplast, der kan anvendes på de fleste underlag. Vi anvender vandbaseret epoxy der har en god evne til at penetrerer underlaget, resultatet er en støvfri overflade med større slidstyrke og kemikalie resistens. Påføres typisk i 2 tynde lag der normalt er nok til et ensartet resultat. Afhængig af underlagets sugeevne/forskellighed og den valgte farve kan 3 lag være nødvendigt. Særlige bemærkninger Signalfarver og helt hvid anbefales ikke, det kræver ofte 6-8 lag før der opnås en rimelig dækkeevne og ensartethed. Tykkelse Ca. 0,1 - 0,3 mm Forventning til den færdige overflade Epoxymaling trækker ned i underlaget over danner en silkemat overflade der ikke optager underlagets evt. ujævnheder/revner. Ønskes en mere fyldig og ensartet overflade anbefales tynde belægninger, der samtidig kan skridsikres hvis det ønskes. Anvendelsesområder Uorganiske underlag hvor ønskes en billig ensartet farvet og rengøringsvenlig overflade, typisk: Kældergulve, lagergulve, depot
 • Støvbinding
  Støvbinding er en overfladebehandling typisk af transparant (klar) hærdeplast, til anvendelse på uorganiske underlag. Der anvendes ofte en vandbaseret epoxy der har en god evne til at penetrerer underlaget, resultatet er en støvfri overflade med større slidstyrke og kemikalie resistens. Påføres typisk i 1-2 tynde lag afhængig af underlagets kvalitet. Særlige bemærkninger Signalfarver og helt hvid anbefales ikke, det kræver ofte 6-8 lag før der opnås en rimelig dækkeevne og ensartethed. Tykkelse Ca. 0,1 - 0,2 mm Forventning til den færdige overflade Støvbinding trækker ned i underlaget over danner en silkemat overflade der ikke optager underlagets evt. ujævnheder/revner. Ønskes en mere ensartet overflade med en farve anbefales en epoxymaling. Anvendelsesområder Ubehandlede uorganiske underlag hvor ønskes en billig men rengøringsvenlig overflade, typisk: Kældergulve, lagergulve, depot og teknikrum.

Se mere om produkterne

MasterBuilders.png
Sika.png
L1020522.JPG
bottom of page